Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hovn

1. 10. 2012 13:43
Vždy mě pobaví,

když se někdo prsí hrdým titulem Bc - to jste tak slabý, že vám nedali ani inženýra

0 0
možnosti
JN

sin34

2. 10. 2012 11:12
Re: Vždy mě pobaví,

Nevím, co kde dali Vám... Já jsem si svého bakaláře poctivě vystudoval a nikdo mi nic nedal.

0 0
možnosti
LC

jáša

1. 10. 2012 0:45
Autore,

nenechte se placenými agitátory modrých ptáků vyvést z míry, napsal jste pěkné shrnutí mnohá nedostatků současné , ale i předešlých vlád tkzv.pravicové koalice. Teď , když je zcela evidentní, že rozhodnutí těchto vlád jdou od jednoho neúspěchu k druhému, začínají tvrdit, že se vlastně nejedná o pravicové vlády, za které se označovaly , ale že jde vlastně o levičáky, a že vláda pravice teprve přijde a to bude teprve ono. Krásným příkladem jejich argumentace je svádění nedostatků státních maturit na ministryni Petru Buzkovou, která už nemá s min.školství cca 10 let nic společného a zhruba tuto dobu vládne koalice , která nebyla schopná za celou tuto dobu napravit a změnit chybně nastavenou koncepci paní Buzkové !!!!!! To jako příklad. Takový modrý agitátor pravice , jménem ,,Stará kára,, svoje povšechné znalosti ekonomie využívá k tomu, že realitu ohýbá do pravá , nebo do levá, jak se mu to hodí, povětšinou používajíce úmyslných nepřesnosti, nebo polopravd.

2 0
možnosti
TB

Tomáš Bobek

30. 9. 2012 21:59
IZIP a Opencard

jsou určitě ostudné záležitosti. Do první nalila před lety prachy VZP, do druhé Magistrát hlavního města. Kolik nejhorší vláda v historii ČR jsem se nedočetl. Tak by šlo pokračovat dále. Rozumím že cokoli se dá přihnout žádaným směrem, otázka je zda je to v pořádku.

0 0
možnosti
JN

sin34

1. 10. 2012 0:00
Re: IZIP a Opencard

Byl to spíše příměr. Nebudu nyní řešit, kdo má většinu ve správní radě, který ministr IZIP zastavil a kdo ho opět rozjel. Každopádně jsem jen poukazoval o jaké částky jde. V případě, že by se méně kradlo v takové míře, jako se krade nyní, nebyly by takové škrty třeba a možná by nebyla tak v háji spotřeba domácností.

0 0
možnosti
RS

morre

30. 9. 2012 19:32
no

Kdybych byl bloger,a toužil po vysoké karmě jistě bych taky mydlil tuto vládu...

S čerpáním ve školství máte pravdu/Dobeš/,to jakosi nezvládl,ale bylo to i díky nesmyslnému systému

/nastavení parametrů čerpání za špidlovy vlády/Drtivá vyspělých státu školné má,v té či oné podobě/i dostupnástipendia/-pokus s Německem je zavádějící...

Zdravotnictví bylo zneužíváno/2xvětší návštěvnost amb.lékaře,nežli evropský průměr,v některých nemocnících

třetinová kapacita lůžek,taktéž nefungoval systém podpor-vedlo k nechuti pracovat některých/zvyklých/...

1 0
možnosti
RS

morre

30. 9. 2012 19:43
Re: no

Píšete ůplnou hloupost-""Ve státní správě se v rámci úspor ubraly lidem peníze snížením mzdových nákladů o 10%, abychom ušetřili 7 miliard ""-všechy vlády se dušovaly,že sníží počet ůředníků a jejich duplicitních

ůřadů/byly zadávány různé audity/,ale počty pracovníků ztátní zprávy stále rostl,stejně některé zbytečné

ůřady...Vláda snížila objem prostředků-tzn.ne platy,Po 15 letech nic nedělání,dle mne je to stále málo-

stačí si párkrát zajít na kraj,či město..Jsou ale místa např.pošta,kde už asi nebude co řezat...

0 0
možnosti
SN

kuča

30. 9. 2012 19:20
Vážený autore.......

:-)......ve Vašem věku.......smekám klobouk. Doufám, že Vás placení modropohůnkové nevyvedou z konceptu. Perfektně popsáno !!!R^R^R^R^R^R^R^

4 0
možnosti
AN

TondaN

30. 9. 2012 19:28
Re: Vážený autore.......

vidíte.účel splněn.kdyby nic nakrknul jste pár odborníků":-)

1 0
možnosti
VH

Stará kára

30. 9. 2012 18:00
Proboha: bakalář "obor Obchod a podnikání s technikou"

A totální neznalost ekonomie, ekonomického vývoje a nezákladnějších ekonomických vztahů!!!  No - ona hnojárna se úrovní vždy blížila "Plzni".

4 0
možnosti
JN

sin34

30. 9. 2012 23:58
Re: Proboha: bakalář

Znáte alespoň jednoho učitele z mé fakulty? Studoval jsem na německé univerzitě RWTH Aachen exellenz, mohu tedy srovnávat. Minimálně Technická fakulta, kterou jsem prošel, je kvalitní škola. Už jen fakt, že se nás hlásilo cca 180 a titulu dosáhlo 11, o něčem svědčí. Já bych si osobně nedovolil nikomu takovým nechutným způsobem zaútočit na pracně získané vzdělání a diplom. Ale každý jsme holt z jiného těsta. Pokud byste mě chtěl dále kádrovat. Ani maminka a ani tatínek nejsou dělnicko-rolnického původu...

2 0
možnosti
VH

Stará kára

30. 9. 2012 17:48
Fakt?

"Pokud totiž seberete několika set tisícům lidí několik tisíc korun, musí se Vám to zákonitě odrazit v jejich spotřebě. Nepůjdou do restaurace, ke kadeřníkovi nebo si nekoupí „něco na sebe“."  A když místo toho 10 % propustím (ať už jakýmkoliv mechanizmem) tak tento efekt nenastane?   Opravdu vás to nenapadlo? Fakt?

  Mimochodem: Pokud zavedeme stopstav, za jak dlouho se ke konečnému, žádoucímu stavu (méně zaměstnanců) propracujeme.

  Pane Nováku - pokud chceme šetřit, nezadlužovat se, pak "nevypůjčené" peníze někde zákonitě "chybí". Chybí v našich peněženkách i v pokladnách obchodů. Tak je to s dluhem soukromým i státním. Pokud se tomu někdo diví, měl by zvažovat, jak lépe využívat mozek.

1 0
možnosti
VH

Stará kára

30. 9. 2012 17:41
"Ministerstvo dopravy zastavilo a zakonzervovalo

stavby dálnic."???  Vy se divíte? Zeptejte se Zemana, Grosse, Paroubka, proč velkohubě zahajovali jejich výstavbu, když bylo evidentní, že finanční prostředky stačí na necelou desetinu rozestavěného objemu. Deset, dvanáct let rozestavěné dálnice nic nepřinesou.  Jsou zakonzervované peníze v těch rozestavěných a stojí peníze jejich konzervování?  Vystavte účet Peltrámovi, Schlingovi či Šimonovskému (tomu pěšímu poutníkovi po dálnici do Ostravy).

5 0
možnosti
PZTM

pátý ze tří mušketýrů

30. 9. 2012 23:00
Re:

No jistě, co můžeme čekat od jednoho ze zdejších hlavních agitátorů modré straky. Za vše mohou pouze politici ČSSD. A co modré straky ty nic? Co takový Řebíček a Bendl ? Křišťálově čisti hoši co? V době zahájení staveb peníze byly, nikdo nemohl tušit co se stane za pár let, že bude krize a co nevezme krize rozkradou straky. Trochu soudnosti by to chtělo.

2 0
možnosti
VH

Stará kára

30. 9. 2012 17:34
No - maturity začala připravovat již paní Buzková

Pročpak je vláda ČSSD nepřipravila rychle a lacino?

  Větší nesmysl jste nemohl napsat:  " .. systému, který za náklad cca 8% našeho hrubého domácího produktu dokáže zajistit léčbu pro všechny občany od chřipky až po rakovinu."  N e d o k á ž e, pane Nováku, nedokáže. Propadá se do stále většího dluhu. A to ještě neříkáte jak kvalitní léčbu. Právě proto že nedokáže se hledají další finanční zdroje.  Pečení holubi nelítají ani ve zdravotnictví.

   Je ovšem pravdou, že blbostí konkuruje: "Zajímavé je porovnání, že zhruba stejné procento jde do amerického zdravotního systému z veřejných peněz (daní). Nároky na služby jsou ale naprosto neporovnatelné." (Rozumím vaší replice, že si myslíte, že to zdravotnictví USA je lepší.) Takže v USA jde do zdravotnictví  r e l a t i v n í   dvojnásobek (absolutní pětinásobek) peněz a cca pětina obyvatel nemá zdravotní péči zajištěnu. Z veřejných peněz jde v USA jen necelá polovina plateb. Děkuji za důkaz, že musíme platit cash.

3 0
možnosti
JN

sin34

30. 9. 2012 18:14
Re: No - maturity začala připravovat již paní Buzková

Ne, nemyslím si, že je americký systém lepší.

1 0
možnosti
LK

mAWo

30. 9. 2012 17:34
bc. zaujme každého

Spousta argumentů a názorů. OK.

Ovšem nejlepší je první příspěvek od bc. absolutuse, který byl oceněný za jednoho smajlíka a tři tečky 17 doporučeními.

Jak jen to dokáže8-o

2 0
možnosti
UC

emersonskej

30. 9. 2012 21:05
Re: bc. zaujme každého

Nechápu, jak tohle může někdo nePOCHopit ???;-D;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2078x
Je mi 30 let. Jsem bakalář Technické fakulty, České zemědělské univerzity, obor Obchod a podnikání s technikou. Jsem jedním ze zakladatelů spolku Idealiste.cz. Mám rád fotbal a hokej, v poslední době spíše pasivně. Ve volném čase se věnuji politice, chodím plavat, běhám nebo hraji florbal.

Seznam rubrik