Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

K27a93r82e76l 60N41o85v12á32k

26. 4. 2013 19:11

Evropa není ani šance ani nepřítel.

Evropa je zeměpisný pojem.

Evropská unie ničí naší ekonomiku, oklešťuje samostatnost, obírá nás o peníze a v tomto smyslu je to nepřítel.

6 10
možnosti
VH

EU je exkluzivní klub do kterého by rádi vstoupili třeba Turci, Ukrajinci a jiní. Neničí rozhodně naší ekonomiku, ale otevírá rozsáhlý prostor pro odbyt zboží. Kdyby odbyt českého zboží závisel jen na koupěschopnosti českého zákazníka, tak by byl náš stát teprve v kolapsu.

9 6
možnosti
JS

1. Pokud by byla EU svobodným společenstvím nezávislých států, byla by to, jak autor říká, šance. Současnou socialistickou EU vedenou komunistou Barrosem nelze však považovat za nikoho jiného než za nepřítele.

2. Evropský parlament nemá prakticky žádné pravomoci, o všem důležitém rozhoduje Evropská komise a další instituce plné nikým nevolených lidí.

3. To, že nejsme potravinově soběstační, je z větší části právě vina EU.

4. Co se týče toho motta ,,jednota v rozmanitosti,´´ zde zůstává pouze u slov. Ve skutečnosti EU veškerou rozmanitost potlačuje.

5. Pokud si máme vážit míru, bylo by nelogické podporovat EU, která rozdmýchává nepokoje mezi jednotlivými státy, což dříve nebo později může vést k válce.

9 14
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2078x
Je mi 30 let. Jsem bakalář Technické fakulty, České zemědělské univerzity, obor Obchod a podnikání s technikou. Jsem jedním ze zakladatelů spolku Idealiste.cz. Mám rád fotbal a hokej, v poslední době spíše pasivně. Ve volném čase se věnuji politice, chodím plavat, běhám nebo hraji florbal.

Seznam rubrik