Diskuse

Prague pride a ochrana dětí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J44a80n 14N24o43v33a56k

29. 7. 2014 10:09

Jistě. Ale jak je to u jiné adopce? Musí s tím biologický rodič souhlasit nebo nemusí? No samozřejmě, že musí. A tady by to nebylo jinak.

0 0
možnosti

Lidé prostě průvody potřebují. Na oslavu svátku práce, na vítězství říjnové revoluce, únorové revoluce, internacionální revoluce, sexuální revoluce. Každý revolucionář potřebuje vyrazit do průvodu. Jenom těm zaostalým a nepokrokovým konzervativcům postačuje scházet se v kruhu přátel a blízkých.

1 0
možnosti
Foto

Je potřeba si uvědomit, že druhý z registrovaného páru, který by chtěl dítě adoptovat, NENÍ jeho rodičem a že dítě toho druhého rodiče někde má.

4 3
možnosti

J70a74r62a 66R51a48n88k

29. 7. 2014 3:22

R^Ziji v Kanade, na zapadnim pobrezi, veskere "pride parade" pruvody zde se berou normalne, kdo chce zucastni se, kdo nechce zustane doma. Sama jsem se nezucastnila, vetsinou jsem mela jiny program, ale vim, ze vetsina mych pratel to bere jako karneval v Riu. Nevim, jaka " senzace" se deje v Praze, ale beru to jako kazdy jiny pruvod a tady jsou jich rocne desitky:-)

4 1
možnosti
Foto

senzace se v Praze neděje žádná, to se nám jen skupina jedinců snaží vtlačit do hlav, že oni jsou něco víc a tudíž je musíme obdivovat. Ať si každý žije jak chce a s kým chce, ale nechce po mě abych ho obdivoval za to, že je jiný než většina společnosti.

6 2
možnosti