Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Dle mého názoru je jednou z hlavních příčin prostá pohodlnost a pragmatismus. Další věc je, že řada z nich takové to správné chování v podstatě neměla od koho odkoukat. Prostě pozitivní vzory nám VELMI chybějí. Idealismus se holt v Čechách moc nenosí narozdíl od pragmatismu.

1 0
možnosti
MB

M37i97l97o87š 85B97é11m

17. 3. 2016 10:24

Možná jsou u nás rozumnější lidé, kteří tak nějak tuší, že kecat ostatním do života a nařizovat jim svoje ideály zákonem, není ta správná cesta za "lepší" společností.

4 0
možnosti
JC

Naše mládež kouří marihuanu.

0 0
možnosti
VK

Protoze mladi stale dostavaji informace/vyuku od elit, ktere vystudovaly vysoke skoly v 70. a 80. letech, cili od lidi tenkrat s pokrivenou moralkou [ze se do tech skol na studium vubec dostali] a dodnes s pokrivenymi nazory [aniz by si toho mnozi byli vubec vedomi, natoz to priznali...]. Cesko je v mysleni elit bohuzel "mimo misu," a to se NEPREKLADA jako Thinking out of box! 10 let pobytu v zahranici snad otevre mladym oci. Snad i hloupemu Honzovi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2078x
Je mi 30 let. Jsem bakalář Technické fakulty, České zemědělské univerzity, obor Obchod a podnikání s technikou. Jsem jedním ze zakladatelů spolku Idealiste.cz. Mám rád fotbal a hokej, v poslední době spíše pasivně. Ve volném čase se věnuji politice, chodím plavat, běhám nebo hraji florbal.

Seznam rubrik