Diskuse

Mediální svět odstřihnutý od reality

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A h a .  Tak jedině bulvár nám řekne pravdu!!(??)  Proč je to tedy bulvár?  Bulvár byl vždy tisk (dnes i jiná média), který si  v y m ý š l e l   (pravda, většinou na reálném základě) srdceryvné či hrůzostrašné historky, které pak rozpitvával. Neb jedině tak získal přízeň čtenářů - a tím pádem i penízky.

   Nejinak je tomu i teď. Jen s drobným rozdílem: neexistuje zde nic, než bulvár.

  Z čeho usuzujete, že ve velkých městech jsou nadstandardní mzdy? Nejspíše z průměrů mezd.  Nenapadá vás, že ten průměr je ovlivněn velkou koncentrací ředitelů a odborníků (např. špičkových lékařů)???  No, jo: to bulvár nesděluje (žádný).

   Vám by nevadilo, že by Diensbier nejspíše podporoval do funkce našeho nejhoršího ministra financí (bezkonkurenčně B. Sobotka) a snad ještě horšího ministra budoucího (Bože, chraň nás od všeho zlého - od Mládka zejména).

3 1
možnosti

Z41d22e97n87a 81K17o69č70í

1. 6. 2013 16:34

Mám sice drobné připomínky k vaší reakci, ale jinak s vámi musím souhlasit.   Diensbier, Mládek, Sobotka ........ toť opravdu pěkná sbírka tlučhubů.  ;-)

2 2
možnosti
Foto

Čas !blíže k masám" je pryč, autore, a dá Bůh, že se nenavrátí. A jeden podstatný rozdíl mezi médii za totality a dnes jste zamlčel: že totiž tvoří svobodně, bez centrálních tlaků ideologie.

3 6
možnosti

Proč autorův názor tak dehonestujete heslem: "čelem k masám"? To snad není totéž, jako vědět něco o tom, jak žijí nebo nežijí lidé v zemi, o které jako novinář informuju.

5 2
možnosti