Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po dnešní diskusi v 11 hod na Primě,

Jana Bobošíková   :     Andrej Babiš  ,

si , doufám, hodně lidí udělalo závěr .

Babiš je prozatím ten nejlepší kandidát, program strany ANO 2011 má široký záběr ,

 je logický, rozumný a podložený a vychází z dlouholeté, praxe, nikoliv " od stolu   !

Paní Bobo, je mi líto, ale přestože byla často v diskusi shoda, prostě na Babiše nemáte . Je to praktik a  záleží mu na lidech  , věřím mu R^ .

0 3
možnosti

J59a61n 37N64o42v30a28k

22. 9. 2013 12:20

LOL. Spíš je to populista, který naprosto neví nic o spravování země.

2 1
možnosti

Myslím to samozřejmě ironicky.

1 1
možnosti

Jsem rád, že už neexistuje česká závist a že konečně lidé začali věřit tomu, že si někdo může vydělat miliardy  p o c t i v ě !!!

2 0
možnosti

Ještě dřív než začal "kamarádit" Martin Komárek s Babišem, měl Babiš jiného kamaráda - křišťálově upřimného Stanislava Grose. Já být členem ODS a nebo ČSSD, tak bych chodil kanálama. Tyto dvě rádoby politické strany nesou plnou zodpovědnost za stav který v naší republice je. A dokud budou na politické scéně, nic se u nás nezlepší.

1 1
možnosti
Foto

Autorův názor na Martina Komárka chápu , sám nemám dosud na "přestup" bývalého elitního komentátora ucelený názor.

Zarazil ( a pobavil) mne však název organizace , ve které se autor blogu angažuje. Totiž - Mladí sociální demokraté - idealisté ????

Chtěl bych podotknout - buď jste socan, nebo idealista.:-)

Socanem myslím člena ČESKÉ strany soc dem.

1 2
možnosti

J83a76n 70N81o64v33a44k

22. 9. 2013 11:08

Proč? Jsem idealista (což je mimochodem název klubu) a jsem sociální demokrat. Tenhle fakt nemá vlastně s členstvím v ČSSD nic společného. Volba nebo vstup do ČSSD z vás sociálního demokrata neudělá.V

1 0
možnosti

J28i26ř40í 26S96k28y35b38a

22. 9. 2013 6:44

Hnutí ANO je pokus o přímý vstup kapitálu do politické oblasti, je to pokus o privatizaci politiky jako takové.

3 2
možnosti

Hnutí ANO je sdružení nespokojených občanů, kteří už měli dost současných politiků a rozhodli se to změnit svým aktivním přístupem. A pouze díky penězům pana Babiše jsou schopni mediálně konkurovat současným parlamentním stranám... Což je samozřejmě ohrožuje v jejich teplých místech a proto ten řev...

3 5
možnosti

Mě by zajímalo jak se dívá sociální demokrat na skutečnost, že jeho straníci se podílejí přes dvacet let na vedení této země a najednou procitnou a chtějí prosazovat funkční stát? Co tam dělali doposud? Prosazovali nefunkční stát? 

Proč mám jako občan věřit "tradičním" stranám, že od teď to už budou dělat dobře?

5 1
možnosti

Měli dobře naditá koryta, neměli čas si všimnout, že by měli správcovat naši vlast, já zapomněl, chamtivá politická lůza ani toto slovo nezná, to proto ten blábol o nefunkčním státě.

0 1
možnosti

..proč by se vás....sociálního demokrata...měl nějaký pravicový volič ptát...koho má volit....?????...8-o

2 1
možnosti

J93a69n 72N79o85v87a46k

22. 9. 2013 11:09

A proč ne, proboha? :) S Vámi se nikdo nebaví o politice?

1 0
možnosti

Na Babiše jsem měla celkem jasný názor. Ale když jsem poprvé uviděla na billbordu Martina Komárka, docela mě to rozhodilo. Měla jsem ho do té doby za solidního novináře a soudného člověka. Souvisí jeho role ve volební kampani ANO s tím, že Babiš koupil MF Dnes?

2 2
možnosti

Martin K. pokud napsal, že má Babiš stejně špinavé ruce, tak to přepísk. Jako podnikatel musel s těmito pány spolupracovat jinak by dnes nebyl miliardář, to je snad jasné. Volit pravicové strany? Ovce volí pravici a levici, člověk zvolí odpovědné a schopné. Volit strany jako tyto co ten panáček hází do koše je naivní a hloupé, vkládáte pak moc jak do rukou bulvárních médií, tak i zlodějům a lhářům: http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/352387/Lidi-stale-oznacuji-rok-1948-1989-za-komunismus.html ...navíc je tu Úsvit. KONEČNĚ

2 3
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2078x
Je mi 30 let. Jsem bakalář Technické fakulty, České zemědělské univerzity, obor Obchod a podnikání s technikou. Jsem jedním ze zakladatelů spolku Idealiste.cz. Mám rád fotbal a hokej, v poslední době spíše pasivně. Ve volném čase se věnuji politice, chodím plavat, běhám nebo hraji florbal.

Seznam rubrik