Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč jste socdemák?

Vy se do té strany nehodíte.

0 1
možnosti

JAK TO?? proč by NEHODIL???? já myslím NAOPAK že hodí!!! 8-o

0 0
možnosti

o rozdeleni zisku rozhoduje VYHRADNE trh ... nikdo jiny. pseudohumanismus je cesta do pekel, a to, ze se ma nekdo "blbe" jeste neni zadnym duvodem k tomu, aby dotycny sel a sebral cast majetku nekomu, kdo se ma "min blbe" ... a ani k tomu, aby se s takovym clovekem ten schopnejsi a uspesnejsi jakkoliv "rozdelil".

0 2
možnosti

O braní majetku snad nikdo nemluvil, ale řekněte mi kde je spravedlnost v tom, že nějakej vejrostek s vlivným tatínkem dostane práci v teploučké kanceláři, kde dělá prd a bere nástupní plat 50 tisíc a začínající doktor, kterej šest let studoval, v nemocnici tráví dny i noci a bere (minimálně prvních pár let před atestací) nějakých možná 12 tisíc. Ntvrdím, že by se měli smazat všechny rozdíly, ale aby existovalo 10% lidí, kteří neví co s penězma, 40% kteří se mají slušně a 50% kteří musí počítat každou korunu, aby přežili přesto že pracují stejně nebo i víc než ti výše zmiňovaní je trochu smutny.

2 0
možnosti

Kdyby jste tuto politiku převedl do krajinného ekosystému, tak aby jste jej zničil. Minulé století jasně poukázalo na tragický omyl sociálního inženýrství a manipulace se společností. Máte hodně povrchní a nebezpečné názory a poučte se z minulosti. Jak vzniká lidský charakter ?  Tím že se neustále učí od života, zvládá život a krize a učí se příležitostem. Další zákon je zákon druhu a to že 90% populace spadá čistě pod sociální a instinktivní chování a myšlení, které je velmi sobecké, nekooperativní, agresivní, spolčující se ... . Humanismus je další nesmysl a nepochopení evolučního stromu  lidské populace, které si na homogenitu nehraje. Je potřeba odstoupit od plošného vnímání  společnosti a vnímat ji jako ekosystém jež má určitou biodiverzitu různých skupin s různým zaměřením a je potřeba jí podporovat a vyvažovat. Sama planeta a příroda počítá se ztratným a člověka nevyjímaje. Člověk potřebuje nerovnováhu neboť je popudem jeho vývoje, zde duševního.

0 2
možnosti

Jako strojní inženýr se cítím polichocen, že jste zvolil jako příklad cesty k velkému životnímu úspěchu právě naši profesi.

Dovoluji si podotknout, že z mých spolužáků se kterými udržuji kontakt jen malá část zůstala v oboru. A to ještě tím způsobem, že pracují jako obchodníci ve strojírenské firmě. Ostatní si velmi brzy po ukončení školy našli něco zcela  mimo obor a jak jde čas, stále více je chápu a někdy jim i závidím.

2 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2078x
Je mi 30 let. Jsem bakalář Technické fakulty, České zemědělské univerzity, obor Obchod a podnikání s technikou. Jsem jedním ze zakladatelů spolku Idealiste.cz. Mám rád fotbal a hokej, v poslední době spíše pasivně. Ve volném čase se věnuji politice, chodím plavat, běhám nebo hraji florbal.

Seznam rubrik